Μάντεψε Ποιος (με παίχτες του wraia)
44, Νέας Σμύρνης, Ελλάδα

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνεις ερωτήσεις στον υπολογιστή ώστε να ανακαλύψεις ποιον παίχτη έχει. Ο παίχτης στην κάτω δεξιά γωνία είναι ο παίχτης που έχεις εσύ και που προσπαθεί να ανακαλύψει ο υπολογιστής. Κάνεις είτε ερωτήσεις που έχουν σχέση με χαρακτηριστικά ή κάνεις κλικ σε κάποιο προσωπάκι ώστε να ρωτήσεις αν είναι αυτός που έχει ο υπολογιστής.

Κάθε φορά που πρέπει να παίξει κάποιος, κάνεις κλικ στο μπλε κουτάκι πάνω δεξιά. Καλή επιτυχία!
Επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να παίξεις κανείς το παιχνίδι σε μικρό μέγεθος, μπορεί να το δει εδώ -> http://www.miniplay.gr/test/wraia/



Αν θέλει κάποιος να τον αφαιρέσω ή θέλει άλλη φατσούλα, ας στείλει pm :)

 
Σχόλια
Puma 04.08.2010

Όπως είπαμε... το παιχνιδάκι το έφτιαξα καθαρά επειδή μου αρέσει. Εννοείται πως δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να παίξει ή να του αρέσει :) Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια και τις θετικές βαθμολογήσεις :) Μακάρι να είχα το χρόνο να έβαζα φατσούλες που να ταίριαζαν περισσότερο στους χρήστες του wraia :)

Puma 01.08.2010

Λοιπόν, το site είναι στο http://home.mywebface.com

Από εκεί φτιάχνετε το προσωπάκι, όπως θέλετε, πατώντας πάνω πάνω στην επιλογή 'Cartoon You'. Μπορείτε να διαλέξετε 3 πλάνα, εσείς θα διαλέξετε το πιο κοντινό αφού μόνο το προσωπάκι μας ενδιαφέρει. Μόλις ολοκληρώσετε, αποθηκεύετε την εικόνα στο δίσκο σας και μπορείτε να μου τη στείλετε στο webmaster@miniplay.gr να τη βάλω :)

Puma 02.08.2010

Θα συμφωνήσω μαζί σου, GGIORGOS :) Αν και, θεωρώ, πως οι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις μπορούν να αποκτηθούν και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ωστόσο είναι διαφορετικά να παίρνεις το βιβλίο και να διαβάζεις από το να ψάχνεις π.χ. στο διαδίκτυο :)

Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι, η ιδέα βασίζεται στο παλιό επιτραπέζιο παιχνίδι 'Μάντεψε Ποιος'. Το είχα όταν ήμουν μικρούλης και το θυμήθηκα όταν διάβασα σε ένα φόρουμ σχετικά με αυτό. Δε φαντάζεσαι πώς αισθάνθηκα όταν ήρθαν στο μυαλό μου οι αναμνήσεις από αυτό το παιχνίδι αλλά και γενικότερα της παιδικής μου ηλικίας, που, πράγματι, η τεχνολογία ήταν πολύ πιο πίσω τότε. Αμέσως σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να κάνω μια προσπάθεια να το υλοποιήσω στον υπολογιστή, αλλά κακά τα ψέματα... δε συγκρίνεται με το αυθεντικό.

Ωστόσο με χαροποιεί η ιδέα της δημιουργία και βέβαια οι ωραίες αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια :)

Και για όσους, δε γνωρίζουν, εδώ είναι το κλασικό παιχνίδι -> http://www.boardgamegeek.com/image/252844/guess-who?size=large

Το επόμενο που σκέφτομαι να κάνω είναι το ΥΠΕΡΑΤΟΥ :) :)

Puma 01.08.2010

Ευχαριστώ, παιδιά για τα σχόλιά σας! Το παιχνίδι το είχα φτιάξει λίγο καιρό πριν βάζοντας φατσούλες που ταίριαζαν με συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Εχτές έφτιαξα την έκδοση με παίχτες του wraia αλλά δεν άλλαξα τα προσωπάκια, πάρα μόνο τα nicknames. Θέλει λίγο χρόνο να φτιάξει κανείς το προσωπάκι και είμαι λίγο πιεσμένος αυτό τον καιρό. Θα προσπαθήσω να βρω το site όπου μπορεί κάποιος να φτιάξει το πρόσωπό του, θα σας το στείλω και, όποιος θέλει, το φτιάχνει και μου το στέλνει να το βάλω γρήγορα και εύκολα :) wildflower, θα βάλω και σένα μέσα :) Και όποιος άλλος θέλει να μπει, να μου το πει!

wildflower 01.08.2010

Αααααα...θέλω κι εγώωωωω....ζήλεψααα :'-( :'-( :'-(

Puma 28.07.2011

Χαχαχαχα! Thank you!!! Έκατσα 2 μέρες και το έφτιαξα! Τώρα ψάχνω άλλο επιτραπέζιο!

Puma 31.07.2010

Να 'σαι καλά :) Το έφτιαξα λίγο πρόχειρα αλλά ελπίζω κάποια στιγμή που θα βρω χρόνο, να το κάνω καλύτερο και να κάνω και μια προσπάθεια να παίζει multiplayer :)

tetoulini 31.07.2010

den m eixa dei!!!!!!!!!!!xaxaxaxa teleioooooooooooooooooooo!!! ma pws t ftia3es!!!!! api9ano! *OK* *THUMBS UP*

Puma Puma 31.07.2010

Χαχα! Το είχα φτιάξει ένα Σαββατοκύριακο πριν λίγο καιρό. Σήμερα, απλά άλλαξα τα ονόματα με nicknames από το wraia.gr και το έβαλα. Απλά, λίγο πολύ τα έβαλα τυχαία τα nicknames και δεν ταιριάζουν με τα προσωπάκια (όπως στην πραγματικότητα) :)

tetoulini 31.07.2010

nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puma Puma 31.07.2010

Ίσως θα παρατήρησες ότι έχω βάλει και σένα τυχαία μέσα :)

tetoulini 31.07.2010

mhn to les!!! kapoioi moiazoun!!! vevaia se mena dn 3erw pou kollaei to louloudaki sta plagia alla ok!!xxxx :D oxi einai polu wraio pantws alh8eia bravo!

Puma Puma 31.07.2010

Χαχα! Thanx! Δεν κολλάει κάπου η αλήθεια είναι! Αλλά δε σε επέλεξα εντελώς τυχαία αφού ταίριαζες με τα γυαλιά :) Ίσως στην πορεία, τα βάλω απόλυτα ταιριαστά. Απλά θέλει χρόνο, γι' αυτό έγραψα αν θέλει κάποιος να αλλάξει προσωπάκι, να στείλει pm να του δώσω το site όπου μπορεί να το κάνει και μετά να μου το στείλει να το περάσω στο παιχνίδι :)

tetoulini 31.07.2010

xaxa e tote timh mou p dn m epele3es tuxaia!xaxa :D oxi kanena provlhma mhn alla3eis kati! m aresw!!xaxaxaxaxa :D thnx p m evales!

Puma Puma 31.07.2010

Αχαχα! Εσένα θα σε αφήσως όπως είσαι τότε. Έλεγα, βέβαια, μήπως θα ήταν καλύτερα με καστανό μαλλί! Εγώ ευχαριστώ που δέχτηκες να μείνεις στο παιχνίδι! Χαχα!

Blog
Τα blogs ενημερώνονται κάθε 5 λεπτά