Puma's blog

Puma
44, Νέας Σμύρνης, Ελλάδα

Θυμάστε το παιχνίδι με τις κάρτες που παίζαμε μικροί? Η έκδοσή του σε flash είναι πλέον έτοιμη αν και δεν μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τις χειροπιαστές καρτούλες!

Επίσης, θα μπορούσε να φτιαχτεί μία συλλογή καρτών με παίχτες του wraia. Αν κάποιος φτιάξει μία συλλογή με 32 nicknames και 6 χαρακτηριστικά με τις τιμές τους, ας επικοινωνήσει μαζί μου να την περάσω στο παιχνίδι και, μήπως με κάποιο τρόπο, το αναρτήσουμε και εδώ στην κατηγορία "Games".


ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

TERRA VIBE PARK, ΑΘΗΝΑ

* ΟΙ METALLICA, SLAYER, MEGADETH ΚΑΙ ANTHRAX ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ *


Όλα τα Ελληνικά sites, blogs και forum εδώ και μερικούς μήνες, έχουν πλημμυρίσει από φήμες για μια πιθανή εμφάνιση των “BIG FOUR” στη χώρα μας.

Η DiDi Music / Big Star Promotion, επίσημα πια, επιβεβαιώνει ότι την
Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στο Terra Vibe Park θα εγκαινιαστεί ένας
νέος θεσμός που θα συνταράσσει τα καλοκαίρια μας: το Sonisphere Festival!!

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, το Sonisphere Festival, σε μία μόνο μέρα, θα παρουσιάσει ένα line up που θα σας μείνει αξέχαστο!!!

Οι Big…




Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνεις ερωτήσεις στον υπολογιστή ώστε να ανακαλύψεις ποιον παίχτη έχει. Ο παίχτης στην κάτω δεξιά γωνία είναι ο παίχτης που έχεις εσύ και που προσπαθεί να ανακαλύψει ο υπολογιστής. Κάνεις είτε ερωτήσεις που έχουν σχέση με χαρακτηριστικά ή κάνεις κλικ σε κάποιο προσωπάκι ώστε να ρωτήσεις αν είναι αυτός που έχει ο υπολογιστής.

Κάθε φορά που πρέπει να παίξει κάποιος, κάνεις κλικ στο μπλε κουτάκι πάνω δεξιά. Καλή επιτυχία!
Επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να παίξεις κανείς το παιχνίδι σε μικρό μέγεθος, μπορεί να το δει εδώ -> http://www.miniplay.gr/test/wraia/






Προσάρμοσα το μέγεθος ώστε να φαίνεται πιο καθαρά στις διαστάσεις που υποστηρίζει το ιστολόγιο του wraia :) Για να δω πόσο καλοί είστε! Οι χώρες είναι από όλο τον κόσμο και έχει και αρκετές λιγότερο γνωστές!



Φτιάξτε δωρεάν το δικό σας πολύ απλό και προσωπικό website.



Δεκτές παρατηρήσεις και παράπονα καθώς και νέες ιδέες.

Προς το παρόν, υπάρχουν ελάχιστες δυνατότητες αλλά με τον καιρό θα το εξελίσσω :)


Δύο δόντια συναντιούνται στο δρόμο:
- "Γεια σου, ρε τραπεζίτη!"
- "Γεια σου, μωρή κουφάλα!"


Δυστυχώς υπάρχει όριο στις διαστάσεις που μπορεί να βάλει κανείς το flash και δε φαίνεται καλά! :) Ααααν κάποιος ασχοληθεί, πάντως, και συναντήσει τυχόν λάθη σε ερωτήσεις, φωτογραφίες κλπ, ας βάλει ένα σχόλιο ή ας στείλει ένα μήνυμα να το διορθώσω :) Απλά κάνετε κλικ στην επιλογή 'Αυτοκίνητα' πάνω δεξιά. Στη συνέχεια πατάτε είτε στο κάτω εικονίδιο για να πάτε στην επόμενη ερώτηση είτε στο πάνω εικονίδιο για επιβεβαίωση της απάντησης που έχετε δώσει στα αριστερά. Δεν έχω βάλει ακόμα τις ερωτήσεις για τις άλλες κατηγορίες. Ο σύνδεσμος για να το δει κανείς με τις πραγματικές διαστάσεις είναι εδώ ->…


Blog
Τα blogs ενημερώνονται κάθε 5 λεπτά