ATM's blog

ATM
51, Χαλκιδέων, Ελλάδα

Δύο άγγελοι που ταξίδευαν σταμάτησαν να περάσουν την νύχτα σε ένα σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας. Η οικογένεια ήταν αγενής και αρνήθηκε στους αγγέλους να μείνουν στο δωμάτιο των ξένων της βίλας.
Αντιθέτως, έδωσαν στους αγγέλους ένα μικρό μέρος σε ένα κρύο υπόγειο. Καθώς εκέινοι έφτιαχναν τα κρεβάτια τους στο σκληρό πάτωμα, ο μεγαλύτερος άγγελος είδε μια τρύπα στον τοίχο και την επισκεύασε. Όταν ο μικρότερος άγγελος τον ρώτησε γιατί, ο μεγαλύτερος απάντησε: "Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται"...

Την επόμενη νύχτα το ζευγάρι των αγγέλων ήρθε να ξεκουραστεί σε ένα πολύ φτωχικό σπίτι αλλά ο αγρότης και η γυναίκα του…


Πως να πάρεις αύξηση!
Υπάλληλος: Με συγχωρείτε Κύριε Διευθυντά, μπορώ να σας μιλήσω; Διευθυντής: Βεβαιότατα, έλα στο γραφείο μου.
Υπάλληλος: Όπως γνωρίζετε είμαι στην εταιρία εδώ και 10 χρόνια.
Διευθυντής: Ναι το ξέρω.
Υπάλληλος: Δεν θα σας το πω δια της πλαγίας οδού, αλλά θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Ζητάω αύξηση του μισθού μου. Υπάρχουν τέσσερις εταιρίες, που με κυνηγάνε, αλλά ήθελα πρώτα να μιλήσω σε σας.
Διευθυντής: Αύξηση ;;; Θα ήθελα να σου δώσω αύξηση, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Υπάλληλος: Καταλαβαίνω τη θέση σας, και γνωρίζω την υφιστάμενη Ύφεση, που έχει αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις. Πρέπει όμως να λάβετε υπόψη σας τις…


Ο Αμερικανός Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια:
"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα. Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες. Αν αγοράσουμε PC, πάνε στην ... Ινδία. Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα. Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία. Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.

Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες, γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.
Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."

Λοιπόν...…


Πώς να υπνώσετε τον εαυτό σας
Ακολουθούν οδηγίες αυτοϋπνωσης.

Ναι καλά διαβάσατε, όσοι το δοκιμάσετε θα με ευγνωμονείτε.
Μην ξεχνάτε όμως, η αυτοϋπνωση είναι ικανότητα και όπως όλες οι ικανότητες θέλουν εξάσκηση.
Για περιγραφή και κατανόηση θα χρησιμοποιήσω τον ενικό.

Έτοιμος/η;

Κάτσε σε μία άνετη πολυθρόνα ή ξαπλώσε στον καναπέ
Φρόντισε να φοράς ελαφρυά και άνετα ρούχα
Θερμοκρασία γύρω στους 26ο, ή απλά φρόντισε να μην κρυώνεις ή να μην ζεσταίνεσαι
Χαμήλωσε τα φώτα ή κλείσε τις κουρτίνες, δεν χρειάζετε να υπάρχει πλήρης συσκότιση
Χαλαρώσε, τα μάτια σου μπορούν να είναι ανοιχτά είτε κλειστά, όπως νιώθεις πιο άνετα, χαλάρωσε..
Άσε…


Διαβάστε και κατανοήστε τον πραγματικό λόγο που οι Έλληνες άντρες είναι ακατάλληλοι για να έχουν στήλη που θα προσφέρει συμβουλές σε γυναίκες.

Το πρόβλημα:



Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι. Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος. Τότε αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.

Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική.

Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.

Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που…


Οδηγάς στον δρόμο και βλέπεις μια όμορφη κοπέλα, να κάνει ότοστοπ...
Την παίρνεις στο αμάξι σου αλλά μετά από μερικά λεπτά λυποθυμάει.Πρόβλημα…!!! Την πηγαίνεις στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώνουν πως η κοπέλα ,είναι έγκυος και δέχεσαι συγχαρτήρια που θα γίνεις μπαμπάς!!!ΩΠΑ! Εσύ λες πως το παιδί δεν είναι δίκό σου αλλά η κοπέλα επιμένει ότι…είναι !!! Πρόβλημα μεγάλο …αλλά αντιμετωπίζεται… Ζητάς τέστ DNA για να αποδείξεις ότι το παιδί δεν είναι δικό σου…μετά το τέστ οι γιατροί σου λένε ότι ναι τελικά δεν είναι, αλλά κι ούτε θα μπορούσε να είναι γιατί είσαι στείρος εκ γενετής …μάλιστα!!! Υπάρχει μια ανακούφηση…


Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες ξεχωρίζουν στους δρόμους όλου του κόσμου...
Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες τους και σας παρουσιάζουμε τον 18λογο του Έλληνα οδηγού...

Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα. Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP".

Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν…


Όπως αναφέρετε ξεκάθαρα στο τίτλο αυτό είναι ένα κείμενο δίχως αξία. Δηλαδή με απλά λόγια δεν έχει να σας προσφέρει απολύτως...

...τίποτα στις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και εμπειρίες σας. Δεν έχει λόγο ύπαρξης βρε αδερφέ!
Αυτό λοιπόν που θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω εξ' αρχής είναι πως δεν υπάρχει
κανένας λόγος να το διαβάσετε. Είναι χάσιμο χρόνου. Προφανώς λοιπόν δεν φέρω καμία ευθύνη (αφού το ξεκαθαρίζω από τώρα) για το ότι θα σπαταλήσετε το χρόνο σας τόσο ανόητα για να διαβάσετε ίσως το πιο γελοίο κείμενο που γράφτηκε ποτέ από ανακαλύψεως της γραφής.
Φαντάζομαι πως δεν έχετε καμία διάθεση να συνεχίσετε…





← προηγούμενος 1 2 3 Επόμενο
Blog
Τα blogs ενημερώνονται κάθε 5 λεπτά