Ermokratis (50) απαντώ με ανάρτηση στο δικό σου ανέβασμα .. Με έκανες να βουτήξω την γλωσσά στο μυαλό και με άρεσε ...
65, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Με έκανες να βουτήξω την γλωσσά στο μυαλό και με άρεσε ο τρόπος σου .Ποτέ στην ζωή μου δεν έκανα στείρα αντιπαράθεση για να προβάλω το εγώ μου ..Γαματα με μεγάλα γράμματα αφού η δική μας γενιά δεν άρπαξε την ευκαιρία να κάνει κατι.
Πάλη με αίμα απλών ανθρώπων θα βάψουμε την ιστορία μας οχι δεν θα δεις πτώματα στους δρόμους .ουτε κτίρια ερειπωμένα ,θα δεις μαύρες της καρδιές των απλών γιατί χάνουν το βίος τους το σπίτι που δεν μπορούν να ξοφλήσουν,ανέργους θα δεις πορνεία από ανάγκη θα δεις,πάτο θα πάει η κοινωνία μας θα το δεις κλπ. ανθρώπων που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ να πάρουν ψωμί ,που δεν έχουν γέλιο πια στα χείλη και εγώ έχω την πολυτέλεια αυτή ακόμα τι άλλο να σου πω? πόσο μαλάκας θελεις να σου πω ότι αισθάνομαι
ε ,και οτι με βρήκες εδω μέσα στο Ωραια.gr ειναι γιατί κάτι σαν και εσένα και έμενα να αφυπνίσουν τα παιδιά μας και οχι να πουλήσουμε τα όνειρα τους ...Γιατί μας πίστεψαν ..Σε ευχαριστώ ..δεν έχω κατι άλλο να πω ..
Οχι δεν ήμουν εκτός θέματος ήμουν τι εχω μέσα μου θαμμένα ..
Απλά το σαιντ δεν αφήνει σε σχόλια πια να γράφουμε πολλά και έτσι ανάρτησα το σχόλιο μου ...Μαγκιά τους ..

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Αγαπητέ Κύριε Κλυνν
Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για ψυχολόγους, ψυχαναλυτές και ψυχολογία. Μήπως μπορείτε να μου πείτε, σας παρακαλώ, τι είναι ψυχολογία;

 
Σχόλια
59dimitris 23.02.2012

Αγαπητέ Κύριε ΚλυννΠολύς λόγος γίνεται τελευταία για ψυχολόγους, ψυχαναλυτές και ψυχολογία. Μήπως μπορείτε να μου πείτε, σας παρακαλώ, τι είναι ψυχολογία;Αγαπητέ φίλεΨυχολογία είναι η επιστήμη που μας λέει όλα όσα γνωρίζουμε, αλλά με έναν τρόπο που αδυνατούμε να καταλάβουμε.

Blog
Τα blogs ενημερώνονται κάθε 5 λεπτά