Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Πόντοι μπόνους 0

Ημερομηνία προσθήκης φωτογραφίας: Στείλε ένα δώρο  
Στείλε ένα δώρο shpresim619 v 14. Μάρτιος 1990 (29), Χανίων, Ελλάδα Ήταν online πριν περισσότερο από ένα μήνα
Σχόλια

Οι φωτογραφίες μπορούν να σχολιαστούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες

sankaqe@hotmail.com πριν λιγότερο από ένα μήνα

Unë do të doja të kisha marrëdhënie të mira me ju të më kontaktoni në emailin tim 2miracle272@gmail.com Do t'ju tregoj më shumë për mua dhe do t'ju dërgoj fotot e mia

100VjetShtet πριν περισσότερο από ένα μήνα

Mbaj kokën lart, Qëndro krenar, Tregoju të gjithëve që jemi Shqipëtar. Gëzuar 100 Vjetorin e Pavarësisë!

Η τελευταία σου αξιολόγηση:
Δεν έχεις αξιολογήσει ακόμη καμία φωτογραφία
Αξιολόγησε τη φωτογραφία για να γνωρίσεις την κατάταξή της και τον αριθμό των ψήφων της
Φωτογραφίες
Βλέπετε κορίτσια και παιδιά ηλικίας 18 - 30 από Ελλάδα