karamelitsa23's blog

karamelitsa23
38, Βασιλικής, Ελλάδα



17493343.jpg


Άνοιξε και μας περιμένει....


Τι λέτε που είναι ωραια να παμε...



  • Περτούλι - Ελάτη:Τρίκαλα

pertouli2.jpg


"Τι είναι ο έρωτας; Γιατί
ερωτευόμαστε; Ποιον ερωτευόμαστε; Πότε ερωτευόμαστε; Κεραυνοβόλος,
φλογερός, τρυφερός, συντροφικός, περαστικός, αιώνιος, χωρίς
ανταπόκριση, αμοιβαίος, μπορεί να χαθεί μέσα στη μονοτονία ή να
ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του σαν το Φοίνικα. Προσπάθεια να
κατακτήσουμε ή να κατακτηθούμε, να γοητεύσουμε, να γίνουμε καλύτεροι,
να βοηθήσουμε τους άλλους να γίνουν καλύτεροι...

Κάποιοι λένε ότι είναι πάντα
ερωτευμένοι, κάποιοι άλλοι ότι ερωτεύονται συνεχώς. Άλλοι υποστηρίζουν
ότι υπάρχει μόνο ένας μεγάλος έρωτας στη ζωή τους, άλλοι πως έχουν
ερωτευτεί ελάχιστες φορές. Πίσω από τις λέξεις "έρωτας", "πάθος",
"ερωτική έλξη", "τρυφερότητα", "συντροφικότητα" υπάρχουν διάφορες
ερμηνείες και ο καθένας από εμάς…


Την 27η Αυγούστου 2009, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, είδατε στον ουρανό. Ο πλανήτης Αρης θα ήταν πολύ λαμπερός μέσα στον ουρανό. Ήταν το ίδιο μεγάλος όπως και το φεγγάρι παρόλο που ο πλανήτης Αρης θα είναι 34,65 εκατομμύρια μίλια μακριά από την Γή. Το βλέπουμε με γυμνό μάτι σαν να έχει η γη δύο φεγγάρια... !!! Η επόμενη φορά που θα λάβει χώρα αυτό το γεγονός θα είναι το έτος 2287.




Θέλω να μου απαντήσετε σας ευχαριστώ...


Τι είναι κατά την γνώμη σας το one night stad....


Η Εφη Θώδη, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, βρισκόταν στο σπίτι της, όταν άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα, να προσπαθεί να αυτοκτονήσει και να φωνάζει ''Είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων''.

Τα δύο από τα οκτώ αδέλφια της ζήτησαν εισαγγελική εντολή, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Λίγες ώρες αργότερα, κατέφθασε στο σπίτι της το ιατρικό επιτελείο που την παρέλαβε και τη μετέφερε στην ψυχιατρική μονάδα του νοσοκομείου των Μελισσίων, δεμένη στα χέρια και τα πόδια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε μάλιστα να δολοφονήσει έναν από τους νοσηλευτές και ότι φώναζε σε κατάσταση παροξυσμού ''αφήστε με να φύγω''. Ηδη, της έχει χορηγηθεί ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να συνέλθει. Από το πλευρό της δεν έχει λείψει ούτε λεπτό ο γιος της.

Τα αδέλφια της υποστηρίζουν ότι όχι μόνον η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αλλά κατηγορούν τα τηλεοπτικά δίκτυα πως εκείνα ευθύνονται για την κατάσταση της υγείας της.

Πριν από λίγο καιρό, η Εφη Θώδη είχε εμφανιστεί στ


Συνάντηση στην Καλαμπάκα είχε το Σαββατόβραδο 6 Οκτωβρίου η "ομορφιά" και αυτό που λέμε "θα είχε κέφια ο Θεός...". Ο λόγος για το Playmate Party που έγινε στο Club Monkey με τις παρουσίες της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώς Βαϊνά, Κατερίνα Στικούδη και άλλων όμορφων κοριτσιών. Τώρα τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια και οι φωτογραφίες παρακάτω τα λένε όλα.

Εκείνο όμως που πρέπει να επισημάνουμε και που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η άψογη συμπεριφορά των κοριτσιών (μοντέλων) που όχι μόνο δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν με όποιον το ζήτησε και να πιάσουν κουβέντα μαζί του αλλά η ευχαρίστηση που έδειχναν και την εξέφραζαν κιόλας!


← προηγούμενος 1 2 Επόμενο
Blog
Τα blogs ενημερώνονται κάθε 5 λεπτά