jimmorrison's blog

jimmorrison
46, Αθήνα, Ελλάδα

Κυριες και Κυριοι,γυρισαμε...

ναι ειναι γεγονοτο οτι επιστρεψαμε μετα απο καιρο...για να δουμε ποσο ετοιμοι/ες εισαστε και ποσο θα αντεξει ο νευρικος σας υποκοζμος...βλεπω παντως οτι δεν αλλαξαν και πολλα απο τοτε (ε Χρυσοψαρε??)..
εχει πεσει πεινα και των γονεων...
οπως και να εχει παντως εγω ενημερωσα και μπραβο μου...αντε τα λεμε...
Α !!!! και κατι ακομα...ανεβαζετε συνεχεια φωτο μην βλεπω ολο τις ιδιες και τις ιδιες...αντε μπραβο..




λοιπον τον νου σας ρεμαλια .... διακρινω μια ανεκτικοτητα στις φωτο και ορισμενες ειναι εναντια στους κανονες του σαιτ ... μηπως να ψαχτητε λιγο καλυτερα ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????

αντε γιατι υπαρχει μοντεροσκυλο εδω μεσα που μου σβηνει σχολια και προσπερναει αλλα ΠΙΟ σημαντικα θεματακια εδω μεσα (μπακαλιαρε για εσενα βαραει το καμπαναριο να ξερεις σχετικα με τα σχολια) ..


εδω και λιγο καιρο η καλη μου (wildflower) θελει ενα φιλο γκει...αλλα οχι εναν οποιονδηποτε...καποιον απο την παρεα μας...δυστυχως δεν εχουμε καποιον απο την παρεα μας να ειναι γκει και ετσι επιλεξαμε εμεις εναν και αυτος σχεδον δεχτηκε...η χαρα της καλης μου δεν περιγραφεται...εμεις σε πρωτη φαση ειμαστε σε διαδικασια να εξοπλισουμε τον φιλο μας-μελλοντικη φιλεναδα μας- με τα απαραιτητα αξεσουαρ...την αρχη την εκανε το καθυστερημενο του wraia και του πηρε κατι πανεμορφες καλτσουλες hello kitty...εγω του εταξα τσαντα με πορτοφολι hello kitty...περιμενω με αγωνια να δω και οι υπολοιποι της παρεας τι θα του παρουν του νεου μεταλλαγμενου φιλου…


Αφιερωμενο σε οσους δεν γουσταρουν να βλεπουν αυτους που γουσταρουν να τους βλεπουν ντυμενους οπως αυτοι γουσταρουν...(τι ειπα παλι ο κερατας ?!?!?!?)





10.07.2010

Dreamer and the full moon



Περίεργες συμπτώσεις ή παιχνίδια της μοίρας;
Αγγίζουν το εξωπραγματικό κι όμως συμβαίνουν...


Γεγονότα και ιστορίες που συνδέουν ανθρώπους και καταστάσεις με ένα περίεργο έως και τραγικό τρόπο.

Ο Mark Twain, ο γνωστός Αμερικανός συγγραφέας, γεννήθηκε το 1835, την ίδια ημέρα που εμφανίστηκε και ο κομήτης του Halley. Πέθανε το 1910, και πάλι την ίδια ημέρα που ο κομήτης έκανε την επόμενή του εμφάνιση από τη Γη. Ο ίδιος είχε προβλέψει το θάνατό του ένα χρόνο νωρίτερα, λέγοντας «ήρθα στη Γη μαζί με τον κομήτη και περιμένω ότι θα χαθώ μαζί του».
Στις 13 Φεβρουαρίου 1743, ένας Γάλλος…


Αν εχετε 4-5 λεπτα διαθεσιμα δειτε στο παρακατω λινκ τι κανουν κυβερνησεις με @@ και οχι @@ κυβερνησεις οταν ερχονται νταβατζηδες να τους πιασουν τον κωλο...

Ειναι οτι επρεπε να εχουν κανει κανονικα και οι δικες μας οι μαριονετες αλλα που τετοια τυχη

http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=4059&reftab=61&t=Ουγγρικές-αυθάδειες!

τα συμπερασματα και τα σχολια σας θα ηταν μια καλη αρχη για κουβεντουλα...

πηγη : www.protagon.gr


καλω την χρηστη του wraia.gr (και οχι μονο) aetoma σε μονομαχια αφου πρωτα δωσει εξηγησεις ...

1ον. γιατι με μπλοκαρε ?
2ον. το 2 στη φωτο με αδικει γιατι ειμαι κουκλακι ζωγραφιστο
3ον. η μονομαχια θα γινει με σουβλακια,οποιος φαει τα πιο πολλα πασαλειφει τον αλλο με κετσαπ,μουσταρδα και μαγιονεζα μεσημερι για να τον φανε οι μυγες ...


← προηγούμενος 1 2 3 4 5 ... 53 Επόμενο
Blog
Τα blogs ενημερώνονται κάθε 5 λεπτά