Vangelis's blog

Vangelis
38, Αθήνα, Ελλάδα


Αυτοί οι πολιτικοί εν την παλευουν καθόλου!!!


44 δευτερόλεπτα απόλυτης κινδυνολογίας και βλακείας! Απολαύστε μέσα στο ιστολόγιο την μεγαλύτερη μπαρούφα που ακούστηκε ποτέ στο κοινοβούλιο...


29.04.2010

Ενα βίντεο για το το πως θα ηταν η ζωη σαν βιντεο παιχνίδι



Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας ο Έλληνας αποκαλυφθηκε πάντοτε κατώτερος απο τις περιστάσεις, αν και απο διανοητική αποψη κατείχε πάντοτε τα πρωτεία.
Ο Ελληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστης, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλα γεμάτος προλήψεις, θερμοαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής.
Έκτισε τον Παρθενώνα και, αφου μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των έριδων, ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε το Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξη, γέννησε τον Βενιζέλο για να τον δολοφονίσει. Έκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει, έφερε το '21 για να…


pragmatiko talento...


Εαν το facebook υπήρχε, τότε τα πράγματα θα ήταν κάπως έτσι....

Μόνο που έχουν αφήσει την ελλάδα απέξω.


Δείτε στον σύνδεσμο http://www.70-billion-pixels-budapest.com/ πως είναι η Βουδαπέστη!!


Καλό σας βράδυ παίδες!


Σε εφαρμογή από σήμερα, Τρίτη, το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, το οποίο θα ισχύσει έως τις 4 Ιανουαρίου. Σε εορταστικούς ρυθμούς και τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

1080611_b.jpg



Οι χειρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων δεκαετίων σημειώθηκαν στη βόρεια Κίνα, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 38 άτομα.

Τα χιόνια που έπεσαν πρόωρα στη χώρα και τεχνητά, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στις εναέριες και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, καθώς και σε πολλές οδικές αρτηρίες που έκλεισαν.


1074422_b.jpg


← προηγούμενος 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο
Blog
Τα blogs ενημερώνονται κάθε 5 λεπτά