Τάξιδάκι με μία μηχανή του χρόνου!
32, Λευκωσία, Κύπρος

Λίγο η οικονομική κρίση λίγο οι σπουδές δυσκολεύουν πολύ ένα καλοκαιρινό ταξιδάκι. Το μυαλό όμως δεν έχει σύνορα ούτε υπάρχει κάποιος ή κάτι που να το σταματήσει να ταξιδεύει. Το ταξίδι των ονείρων μου, όσο αστείο και να ακούγετε, πραγματοποιείται μόνο με μηχανή του χρόνου!

Δυστυχώς στην εποχή μας, η καλή ποιοτική μουσική έχει πεθάνει. Κυριαρχούν «άγνωστοι» «καλλιτέχνες» με ένα δύο σκυλοσουξεδάκια, που από τον ένα μήνα στον άλλο χάνονται. Τραγούδια χωρίς ουσία, χωρίς ψυχή.

Στο σημείο αυτό γίνεται χρήσιμη μια μηχανή του χρόνου! Το ταξίδι ξεκινά από τη δεκαετία του 1960 στις κατάμεστες αρένες με πρωταγωνιστές τους θρυλικούς Beatles, Rolling Stones και Elvis Presley. Ντυμένος χίπις να απολαμβάνω την κουλτούρα τους. Εξάλλου, η θρησκευτική και πολιτισμική πολυμορφία που δημιουργήθηκε εξαιτίας των χίπις, απέκτησε μεγάλη αποδοχή. Στη δεκαετία του 1970 με τους ACDC, Led Zeppelin, Queen, Aerosmith, ντυμένος με σκισμένο τζιν, μακρύ μαλλί και μπότες. Η αγαπημένη μου δεκαετία είναι με διαφορά τα 80’s! Εκεί που η λέξη «ROCK» σήμαινε κάτι περισσότερο από «ηχορύπανση», (όπως λένε οι μεγαλύτεροι). Συγκροτήματα όπως Guns nRoses, Bon Jovi, Iron Maiden, U2, Metallica και judas Priest, διδάσκανε στο κόσμο πώς να είναι επαναστάτες μέσω της μουσικής τους. Ένας γύρος στη Νέα Υόρκη επιβάλλετε! Δίδυμοι πύργοι, Άγαλμα της Ελευθερίας, Time Square, είναι μόνο μερικά από τα μέρη που θα ‘θελα να δω.

“Don’t wake me up if I’m Dreaming”

 
Σχόλια
SavGreg 28.12.2013

:)

Ninnallu 16.05.2013

Re xrysopsare opou statheis k opou vretheis g mena milas?

Ninnallu 16.05.2013

Esi mwro m p pote egines likanthrwpos k dn to ematha?

SavGreg SavGreg 17.05.2013

akkasen me o Klaus :/ !!

Ninnallu 16.05.2013

Nai nai!

Ninnallu 17.05.2013

Hahahahahaha eisai kolokoui!!! Esi kirie xrysopsare gt petagese?

Blog
Τα blogs ενημερώνονται κάθε 5 λεπτά