saura VIP 20. Οκτώβριος, Tirana, Αλβανία Ήταν online πριν δύο ώρες Στείλε της μήνυμα
Φωτογραφίες 9 photos
  • Ο σκοπός της εγγραφής μου σε αυτόν τον ιστότοπο είναι φιλία.
  • Μιλάω αγγλικά, αλβανικά, ιταλικά.
  • I have no kids.
  • 170 cm
  • Δεν καπνίζω.
  • My religion is ισλαμισμός.
  • 26.05.2011
Σχετικά με μένα

Kultivoni tre gjëra : Mirësinë , urtësinë dhe miqësinë... Kërkoni tre gjëra : Të vërtetën , filozofinë dhe kuptimin . Dëshironi tre gjëra : Sjelljen e mirë , vlerën dhe dashurine.

Profile link

Μουσική Spotify (0)
Τα δώρα της
Blog (0)
Δεν υπάρχει καταχώρηση.
Μουσική Spotify (0)

Καλύτερο αποτέλεσμα στην αξιολόγηση

Αριθμός αξιολογήσεων: 2,115

Her quizzes
User hasn't taken any quizzes